1
استاد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شاهرود
2
کارشناس ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شاهرود
3
استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شاهرود
چکیده
در این مقاله با استفاده از تعبیر فیزیکی ضرایب لاگرانژ در روش گالرکین بدون المان (۱EFGM)، ضریب شدت تنش در صفحات مستطیل شکل ساخته شده از مواد ۲FG ایزوتروپیک که دارای ترک های لبه ای و مرکزی می باشند، محاسبه شده است. این روش با توجه به ساختار خود دارای مزایای بسیاری نسبت به روش اجزای محدود (FEM) و همچنین روش گالرکین بدون المان معمول می باشد. در این مقاله نتایج مربوط به چند مثال با هندسه و بارگذاری های مختلف که با استفاده از این روش تحلیل شده اند، ارائه شده است. در انتها نتایج حاصل از این روش با نتایج به دست آمده توسط پژوهشگران دیگر مقایسه شده است که نزدیکی مطلوبی را با نتایج کار آنها ارائه می دهد.
شریعتی, محمود, مجیدزاده, محمد, & نظری, محمدباقر. (1389). تعیین ضرایب شدت تنش در صفحات مستطیل شکل FGM حاوی ترک با استفاده از روش بدون المان گالرکین. مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز, 40(1), 55-66.
MLA
محمود شریعتی; محمد مجیدزاده; محمدباقر نظری. "تعیین ضرایب شدت تنش در صفحات مستطیل شکل FGM حاوی ترک با استفاده از روش بدون المان گالرکین". مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز, 40, 1, 1389, 55-66.
HARVARD
شریعتی, محمود, مجیدزاده, محمد, نظری, محمدباقر. (1389). 'تعیین ضرایب شدت تنش در صفحات مستطیل شکل FGM حاوی ترک با استفاده از روش بدون المان گالرکین', مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز, 40(1), pp. 55-66.
VANCOUVER
شریعتی, محمود, مجیدزاده, محمد, نظری, محمدباقر. تعیین ضرایب شدت تنش در صفحات مستطیل شکل FGM حاوی ترک با استفاده از روش بدون المان گالرکین. مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز, 1389; 40(1): 55-66.