1
دانشجو دکتری، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
2
استاد، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
چکیده
در تحقیق حاضر نمونه آزمایشگاهی یک خشککن ترکیبی خورشیدی- متناوب فروسرخ مجهز به سامانه تولید برق فتوولتائیک ارائه شده و پارامترهای مؤثر در سیستم های خشککن بررسی گردیده اند. بدین منظور سینتیک خشک شدن، انرژی الکتریکی مصرفی و تاریخچه دمایی ورقه های سیب زمینی به ضخامت 3، 5 و 7 میلیمتر در دماهای 50، 60 و 70 درجه سلسیوس در خشککن حاضر بررسی گردید. نتایج حاصل با نتایج بدست آمده از آزمایشات مشابه در یک خشک کن خورشیدی جریان طبیعی مقایسه گردید. بررسی ها حاکی از کاهش حداقل 75% و حداکثر 83% زمان خشک شدن نسبت به خشککن خورشیدی می باشد. بعلاوه بیشترین و کمترین مقدار آهنگ ویژه از دست دادن رطوبت ورقه سیب زمینی به ترتیب 56/0 و 23/0 کیلوگرم بر کیلو وات ساعت انرژی مصرفی خواهد بود. درنهایت با توجه به نتایج بدست آمده، دمای 50 درجه سلسیوس جهت خشک کردن سیب زمینی در خشککن ترکیبی پیشنهاد میشود.
ضیاءفروغی, امین, & ابوالفضلی اصفهانی, جواد. (1396). بررسی انرژی و زمان خشک شدن لایه نازک سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی خورشیدی- متناوب فروسرخ مجهز به سامانه تولید برق فتوولتائیک. مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز, 47(1), 141-149.
MLA
امین ضیاءفروغی; جواد ابوالفضلی اصفهانی. "بررسی انرژی و زمان خشک شدن لایه نازک سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی خورشیدی- متناوب فروسرخ مجهز به سامانه تولید برق فتوولتائیک". مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز, 47, 1, 1396, 141-149.
HARVARD
ضیاءفروغی, امین, ابوالفضلی اصفهانی, جواد. (1396). 'بررسی انرژی و زمان خشک شدن لایه نازک سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی خورشیدی- متناوب فروسرخ مجهز به سامانه تولید برق فتوولتائیک', مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز, 47(1), pp. 141-149.
VANCOUVER
ضیاءفروغی, امین, ابوالفضلی اصفهانی, جواد. بررسی انرژی و زمان خشک شدن لایه نازک سیب زمینی در یک خشک کن ترکیبی خورشیدی- متناوب فروسرخ مجهز به سامانه تولید برق فتوولتائیک. مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز, 1396; 47(1): 141-149.